kleinmaarfijn
Door: henkvinke
Blijf op de hoogte en volg Henk
18 Juni 2010 | Verenigde Staten, Kansas City
Ik weet waarom. Ik heb weer een computer gevonden. Na een dag.
Het gaat over een dag. En da's niet veul.
Ik ben inmiddels weer terug in Kansas City Missouri.
De owner van de hostel heeft me vandaag rondgereden.
Eerst naar het huis van president Grant. Hij was niet thuis. Hij woont al 100 jaar in een tombe. Hij was een generaal in de burgeroorlog. Je weet wel van gon wit ze wind. Moggie twee keer president spelen. Weer een heel museum met alle toeters en bellen. Ja, yankees houden van musea. maar ik vraag me af: valt dat nou ook onder de healthinsurence waar ik met die lui over begin. Van dat dat geslenter krijg je toch spataderen? Ik word steeds voor socialist uitgemaakt. En dat is geen compliment. Het blijft een raar land; Yankeestan. We reden Ilinois in. De stripclubs lieten we rechts liggen voor ze niet voor de verzekeringen in de hens waren gestoken. Na zo'n brandje hadden die meiden geen hempt meer om het lijf en dat live.
We bezochten de samenvloeiing van de Mississippi en de Missourri; erg romantisch. Na de fikse regen van vanmorgen scheen de zon weer.
Ik had mijn bankpas geblokkeerd en Dirk Duits gebeld voor zijn verjaardag. Dirk is de vader van een collega uit het prikteam. En nu mijn collega's maar denken: "Wie is dat?" Ik zie ze denken, terwijl ze het hoofd bij de voetbalpool hebben. Ik denk, dat de vink weer voor de poedelprijs gaat. Hij moet ook nodig naar de kapper.
Ik was op een toren, waar je de samenvloeiing van de beide rivieren kon zien. Daar had ik geen bril van de Action voor nodig. Wilde die man nog wat laten zien. En het klokje tikte maar door. Hoe hoog het water kan komen. Een grot en wat iets meer zij. We reden terug. We haalden mijn spullen en ik was tien minuten op tijd voor de terug naar Kansas City Missourri. 5 1/2 uur hangen en foto's maken van de stations. Vind je het gek, dat ik word aangesproken? Wat jammer is, dat een Amerikaans boemeltje geen restauratie heeft om eens lekker te kanen. Moest ik het weer doen met noedels en een hete hond. Morgen hoop ik naar Iowa te gaan mijn laatste nieuwe staat.
Veel plezier met oranje en de rooie.
Ik zoek mijn nest op.
Jullie gaan alweer bijna werken. En zitten te zuupen in de dienstkamer of ergens anders en ik moet mijn nest nog in.
By the way ik heb net een mexicaan gefeliciteerd.
De groeten.
Henk
18 Juni 2010 - 07:42
Wim:
He Henk! Leuk om zo op de hoogte te blijven van je reis. Ik ga me de komende dagen lekker even door je reisverslag roeien.
Groeten,
Wim R. -
18 Juni 2010 - 18:56
Pepper:
Ha die Henk,
We hebben geen last van voetbalgekte hoor:), maar het is natuurlijk wel leuk dat ze de 1e wedstrijd gewonnen hebben. Fijn dat je het goed naar je zin hebt in de US. Je kun zo langzamerhand wel een boek gaan schrijven over al je belevenissen;)!
Groetjes uit Barneveld -
18 Juni 2010 - 19:02
Peter:
Heb je wel een verjaardagcadeautje gekocht? Dat moet wel een hele dure zijn als je zo lang op vakantie gaat;P -
18 Juni 2010 - 19:55
Jack-John:
Henk of Amersfoort-Hospital, your start of your "tour-information" is a little bit late, is n't it? In 3 days you will be back already!
Hopefully safe...
(Kun je nog een wedstrijd van Nederland hier in Holland zien!)
Greetings from JJ. Thanks for all the congratulations and postcard tbv Jan-Wouter.